Ötlet- és házigazda, főszervező:

Győri Virág,

a Family magazin főszerkesztője

Abban a különleges élményben van részem, hogy munkaidőben olyan titkoknak eredhetek a nyomába, amelyek engem is mélyen foglalkoztatnak: hogy miképp lehet egy házasságot ápolni, hogyan lehet boldog, kiegyensúlyozott gyermekeket nevelni, a nehézségeket hittel megélni… Csodálatos ajándéknak tartom, hogy a Family nagy családjának tagjaként szerzők és olvasók őszintén beszélhetünk mindezekről a kérdésekről: megoszthatjuk egymással az örömeinket, a válaszainkat, de a bánatainkat, kudarcainkat is. Nagyon élvezem azt az izgalmas alkotómunkát is, amelynek révén egy-egy lapszám megszületik. Mindemellett elsősorban édesanya és feleség vagyok: három tündéri kislány mamája, illetve egy soktalentumos férfiember társa és egyben legjobb barátja.

Bővebben a Family magazinról:

www.family.hu

Előadók:

Révész Szilvia

előadó, lelkigondozó, lelkipásztor-feleség

Szeretném Jézust szenvedélyesen követni. Bármiben, bárhová. Előadóként számomra a legfontosabb alap Isten Igazsága, az őszinteség és a gyakorlatias megközelítés. Szívügyemnek tartom, hogy segítsek az embereknek a múltból hozott sebeikből felgyógyulni, megszabadulni, ezért másfél évtizede dolgozom Az Igazság szabaddá tesz szolgálat vezetőjeként.

Tizenhat évig voltam a Baptista Szeretetszolgálat munkatársa, nyolc évig kommunikációs igazgatója. 2017 januárjától Isten teljes idejű „kommunikációs munkatársaként” szolgálok. Mindemellett 2009 óta írok rendszeresen a Family magazinba, és tagja vagyok a lap szerkesztőbizottságának is.

Négy gyermekem van, férjem, Lajos lelkipásztor.

Szilviről bővebben:

https://reveszszilvia.hu/

Gerber Zsuzsa

tréner, coach, családkonzulens

Küldetésemnek tekintem az emberek egészséges gondolkodásmódjának, életszemléletének kialakítását, interperszonális kultúrájának fejlesztését. Ezért programozó matematikusi szakmámat felváltva mentálhigiénés szervezetfejlesztőként csapatok és vezetők jellemét formálom, iskolai és szervezeti kultúrát fejlesztek.

A Női Géniusz Alapítvány vezetőjeként és egy európai nőjogi civil szervezet munkatársaként támogatom a nők családban, munkában és közéletben való kiteljesedését. 

Férjemmel négy gyermekünk kibontakozását most négy unokával éljük újra. Házasságunk tapasztalatait a Családakadémia keretében és Házasrandi esteken osztjuk meg más párokkal.


Zsuzsa munkájáról bővebben:

http://franklincovey.hu/

http://www.eletrevalo7szokas.hu/

Molnár Renáta

Cor-Way® életmódtréner, személyi edző, lelkigyakorlat-vezető

Hivatásomnak és munkámnak tekintem – négygyermekes anyaként is – a testi-lelki egészségnevelést és közösségépítést. Célom, hogy lelkesítsem, segítsem a különböző korú, egészségi állapotú és élethelyzetű embereket abban, hogy harmonikusabban éljék mindennapjaikat.

Három pillérre – sport, lélek, élet – épülő teljes élet- és egészségprogramomat, a Cor-Way®-t az ország több helyszínén tanítom előadások, tanfolyamok, tréningek és lelkigyakorlatok keretében.

A mozgás lelkisége című könyv társszerzőjeként a Jézusi gyaloglás lelkigyakorlatait is vezetem, szervezem országszerte. Alapítója vagyok a Jézussal gyaloglók testvéri közösségének.

Renátáról bővebben:

www.cor-way.hu

Ujlaki Márta

lelkipásztor-feleség, lelkigondozó, önértékelés- és sminktanácsadó

Férjemmel a Békéscsabai Pünkösdi Gyülekezetnek vagyunk a vezetői, közben pedig három kisgyermekünket neveljük. A gyülekezeti feladatok mellett kifejezetten nők között szolgálok, elsősorban tanítóként és lelkigondozóként. Helyi szinten középiskolai hittant oktatok, országszerte pedig különböző témákban tanítunk. Az önértékelés területén hatalmas mélységekből indulva hosszú utat jártam be. Saját példámból kiindulva szívügyemnek tartom, hogy a nőket ezen a téren bátorítsam. Évek óta tartok sminkoktatással, színtanácsadással egybekötött tréningeket, ahol elméletben és gyakorlatban is továbbadhatom tapasztalataimat.