Szeretnénk, ha ezen a hétvégén testileg-lelkileg-szellemileg megújulhatnál, ezért adtuk a hétvégénknek a Felfrissítő nevet. Hétvégénk vállaltan keresztény szellemiségű, felekezeti hovatartozás nélkül szeretettel várunk minden nőt – családosat, egyedülállót vagy jegyben járót.

A hétvége 2019. március 29-én, pénteken 18 órakor vacsorával kezdődik, és 2019. március 31-én, vasárnap ebéd után zárul.

Érkezés és bejelentkezés a helyszínen 2019. március 29-én 17 órától.

2019-ben teljesen új programmal várunk mindenkit!

TestKÉP, TestÁPOLÁS, TestBESZÉD

A program elemei:

Napi elcsendesedés

Hisszük, hogy a megújulásunk mindig az Istennel való kapcsolatunkkal kezdődik, ezért reggelente és esténként együtt fogunk igéjére figyelni.

Identitásunk

A reggeli ráhangolódásokon és az esti elmélyüléseken a következő kérdésekre keressük majd a választ: kik vagyunk, és hová tartunk? Mi az identitásunk? Hogyan gondolkodunk magunkról? Milyen igazságok és részigazságok hatják át az életünket és a gondolatainkat? Hogyan élhetünk a Teremtő tervei szerint egész életet?

Révész Szilvia

előadó, lelkigondozó, lelkipásztor-feleség

Workshopok

Napközben pedig különböző workshopokon vehetsz részt. Az a célunk, hogy személyre szabottan tudjunk figyelni rád, ezért a foglalkozások kis csoportokban zajlanak.

TestBESZÉD

Hogyan lehet eredményes a kommunikációm: meggyőző beszéddel, empatikus hallgatással vagy a testbeszéd jeleivel? Mikor mondjak igent, és hogyan mondjak nemet? Miből legyen több: tiszteletből vagy bátorságból? A TestBESZÉD workshopon elsősorban tehát a kommunikációnkkal fogunk foglalkozni, és a fenti kérdéseknek eredünk nyomába.

Gerber Zsuzsa

tréner, coach, családterápiás konzulens

TestÁPOLÁS

Testi-szellemi-lelki felfrissülés: ez az, amire mindannyian vágyunk nőként. De hogyan lehet ezt kivitelezni a mindennapokban? A TestÁPOLÁS workshopon egy olyan új mozgásformát fogok megmutatni nektek, amelyet könnyen be tudtok illeszteni a mindennapjaitokba, és amely mind a három területre jótékonyan hathat.

Molnár Renáta

Cor-Way® életmódtréner, személyi edző, lelkigyakorlat-vezető

TestKÉP

Nőként sokszor vegyesek az érzéseink a saját testünkkel kapcsolatban. Néha vannak jó pillanataink, de többnyire kritikusan látjuk magunkat. Vajon mi táplálja ezt a képet? És hogyan lehetne egy új, örömteli, elégedett képet alkotni?

A testünkkel kapcsolatos érzéseink visszaköszönnek az öltözködésünkben is. Ahogy változik az önmagunkhoz való viszonyunk, úgy alakul át a ruhatárunk. Ilyenkor jól jön néhány gyakorlati, praktikus tanács, hogy valóban megtaláljuk a színtípusunkhoz, a testalkatunkhoz és a személyiségünkhöz tökéletesen passzoló darabokat. A TestKÉP workshopon beszélgetünk a testünkről alkotott belső kép mibenlétéről, majd a belső kép után foglalkozunk a külső összhang megteremtésével is. Lesz ruhacserebere és -próba, na meg sok nevetés is!


Ujlaki Márta

lelkipásztor-feleség, lelkigondozó, önértékelés- és sminktanácsadó

És...

Amivel még készülünk: jó kis beszélgetések, közös dicsőítés, esténként teaház, jókedv.

Ha úgy érzed, jólesne valakivel megosztanod, ami nyomaszt vagy bánt, arra is van lehetőség. Szívesen meghallgatunk, tanácsolunk, vagy együtt imádkozunk veled.