Részvételi díj (teljes ellátással):
2018. december 31-ig jelentkezve: 29.000 Ft,
2019. január 1-jétől jelentkezve: 36.000 Ft.

Mivel a műhelyfoglalkozásokat kis csoportokban tartjuk, csak az első 30 résztvevő jelentkezését tudjuk elfogadni!

A jelentkezéseket legkésőbb 2019. március 22-ig várjuk az online jelentkezési lap kitöltésével és a 10.000 Ft regisztrációs díjbefizetésével.

A jelentkezés akkor válik érvényessé, ha eddig a határnapig a regisztrációs díj is megérkezik a Harmat Kiadói Alapítvány számlaszámára (OTP 11705008-20415987). A pontos beazonosíthatóság érdekében az utaláskor a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkező nevét és a „Felfrissítő konferencia” jelölést. Az érvényes jelentkezéseket a jelentkezőknek e-mailben visszaigazoljuk.

A regisztrációs díj természetesen beleszámít a részvételi díjba, a fennmaradó díj a helyszínen készpénzben fizetendő. A helyszínen kártyás fizetésre nincs mód, de előre utalást elfogadnunk. 

Fontos tudni, hogy a regisztrációs díjat a részvétel meghiúsulása, illetve lemondása esetén sem tudjuk visszafizetni! 

Ha karácsonyra szeretnél meglepni valakit ezzel a hétvégével, akkor természetesen van arra lehetőség, hogy egy összegben kifizesd a 29.000 Ft-os kedvezményes részvételi díjat. Ez esetben szívesen küldünk egy ajándékkártyát is neked, amelyet átadhatsz a megajándékozottnak. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük a pontos részleteket!